Monday, February 28

Crying Chic.

Pagaliau atėjo paskutinis vasario (o tuo pačiu ir žiemos) pirmadienis, o su juo ir 'Vinyl sleeve' crit'as. Pagaliau atsiskaičiau cover'ius ir dabar liko tik trečiadienio peržiūra, kurios, oj kaip nelaukiu.. 
Pasimėgavimui, kirtikai ir panašiai, trumpia, jūsų teismui:
Visiems labiausiai patiko paskutinis derinys.
 





Finally the last Monday of February (and of winter also) came, and 'Vinyls sleeve' crit came with it as well.. And all now that left is Wednesdays crit, which I'm not waiting.. Believe me.. So, for your judgement.. Everybody like the last set the best..

P.S. Nuo ryt, mėnesį laiko nesinaudosiu feisbuku, tad ta proga, įrašai čia turėtų būt gan dažni. Lažybos yra lažybos ir mėnuo be facebook'o yra mano ir Gretos Madline susitarimas. Todėl, kad ji pernelyg priklausoma nuo pastarojo.. 

By the way, starting tomorrow I'm not going to use facebook for whole March. So, the blogs here are going to be really often.. I had a bet with my friend because she's too addictive to it.. 

1 comment:

  1. OOOOO! Birute, as manau, kad jie fantastiski !!! Man labvai patinka visi deriniai, paskutinis ypatingai ;DDD Good work girl ;]

    ReplyDelete