Sunday, February 27

Esė? / Essay?

"From Shock to Narrative – Cinema and the Modern Mind" šis pavadinimas visą savaitgalį buvo 'geriausias' mano draugas. 2000 žodžių esė. 2000 fu*king žodžių esė, apie tai, kaip vystėsi kinas. Esu įsitikinusi, kad už savo kvailą esė negausiu gero balo, nes daug kur kartojuos ir mano anglų gramatika tikrai nėra pati geriausia, juolab akademinė kalba... 
Štai kaip atordo žmogus, kuris per dvi dienas parašė lygiai 2000 žodžių, 9183 simbolius, 8 paragrafus.. Ir čia tik galutinis variantas.. Kiek parašymo ir trynimo.. O dar kiek parašytų žodžių nesusijusių su esė.. 
Ir taip, aš žinau, kad pati kalta esu, jog pasilikau viską paskutinei akimirkai, bet tokia jau ta mano prigimtis.. Bandau po truputį atsikratyti šito įpročio. 
Labiausiai erzino ne tai, kad reikėjo rašyt esė, o tai, kad visą šeštadienį mano brolis pramiegojo.. Nejuokauju.. VISĄ ŠEŠTADIENĮ. Nuo 6 ryto, kai grįžo, tai iki sekmadienio 11 ryto ir miegojo.. Buvo atsibudęs vieną kartą.. Kaip tai įmanoma? Huh?
Dabar palinkėkit man sėkmės, kad mano esė praeitų ir būtų bent šiek tiek geriau nei 'pass', bent 'OK' 


Plius plius plius..Šią savaitę man du crit'ai (atsiskairtymai, peržiūros), tai pirmadienį ir trečiadienį truputį stresuosiu, bet kokia palaima bus ketvirtadienį miegoti iki begalybės, o penktadienį atsedėjus paskaitą ir seminarą, žinoti, kad savaitę laiko galėsiu nieko neveikt.. Maniškiai fotografai (tie, kurie gali sau tai leisti, kartu su dėstytojais) iškeliauja į trip'ą į Romą! Pavydžiu labiau nei juodai.. Na bet kaip nors. 


O dabar, labanakt keksiukai.. Geros savaitės pradžios. Atsisveikinkit su žiemą ryt!
---
"From Shock to Narrative - Cinema and the Modern Mind" this titles was my 'best friend' this weekend. Not. 2000 words essay about the development of the cinema.. I'm pretty sure that my essay won't be one of the best, because I repeated myself quite often and my grammar is not the best. Especially in academic English.. 
I wrote exactly 2000 words, 9183 characters, 8 paragraphs for this essay.. And when I think that actually I wrote much more, because i wrote and deleted and the again wrote so many versions of every thought... And plus, all chats.. And that's how I look now.. Sorry for the crappy quality.. The lightning in my room is horrible. 
I know, that it is only my own fault. I shouldn't have left everything for the last minute, but that's how I am. I'm trying to get rid of this habit.
And.. My brother was sleeping for the whole Saturday. He come back home 6am felt asleep and was sleeping until 11am Sunday.. That was the most annoying thing.. How does he even manage to sleep that much? Huh?
Wish me luck with my essay, I expecting at least 'pass', but 'OK' would be great (I'm not even thinking about very good or excellent)


Plus plus plus.. I have two crits, so on Monday and Wednesday I'll be stressed, but just the thought of how peaceful Thursday is going to be makes me happy. And after the lecture and seminar on Friday I'll have week long vocation.. My coursemates(who can afford spending 300 pounds) and tutors are going to the trip to ROME.. I'm so jealous..


As for now, night night, cupcakes.. Have a great week and say goodbye to the winter!

1 comment:

  1. Uch, na, zinai kaiep sakoma Birut, mokslo saknys karcios, bet vaisiai saldus ;] ;DDD be to juk taip gera savaites gale suprasti, kad tiek daug nuveikiai, betkokiu atveju, sekmes tau ryt ir krituose sekmes ;] saunuole, baigiai ;] viska juk darom del saves, o ne del kitu ;] Labos ;]

    ReplyDelete